Voor bedrijven |    072 – 727 1020    |    info@escaperoomfunfarm.nl

Wie zijn wij?

De evenementen locatie Escape Room Fun Farm is onderdeel van Bright Events en staat naast het succesvolle label Uitjes en Eten. De jarenlange ervaring in de coördinatie, organisatie en uitvoering van evenementen voor bedrijfs- en groepsuitjes heeft de droom van een eigen evenementen locatie met Escape Rooms laten vervullen. Wij nodigen jullie graag uit om een keer te komen kijken bij de Escape Room Fun Farm en de uitdaging aan te gaan om uit de veelzijdige kamers te ontsnappen. Naast de kamers, kunnen jullie bij de Escape Room Fun Farm ook nog terecht voor andere activiteiten zoals Boogschieten, Teambuilding Outdoor of een GPS Tocht. Kortom; alles op één locatie voor jong en oud!

Jaap Escape RoomJaap Dijkstra / Ondernemer

Woonachtig in Warmenhuizen, man van Nicolette en trotse vader van drie zonen Syb, Wytse en Jelle. Mijn hobbies die ik beoefen in mijn vrije tijd zijn zaalvoetbal spelen, zingen in een band, trotse supporter spelen langs de lijnen bij mijn zoons, er op uit gaan met de familie om heerlijk te eten & drinken en wandelen. Ik houd me ook bezig met een aantal bestuursfuncties en droom er van om nog een paar mooie reizen te gaan maken.

Omdat ik er van houd mensen met een tevreden gevoel naar huis te zien gaan ben ik begonnen met een evenementenbureau Uitjes en Eten. Een escape room maken was al een tijdje een droom om te realiseren. Nu is het dan zo ver en is de Fun Farm open! Naast de Escape Rooms zijn er op de locatie nog andere activiteiten die we aanbieden, zo kunnen we jong en oud een te gekke dag bezorgen op onze locatie. Ik heet jullie van harte welkom op de Fun Farm!

Nicolette Escape Room

Nicolette van Huizen

Ik ben Nicolette van Huizen, de echtgenote van Jaap. Mijn leven is enerverend, druk en erg afwisselt. Ik werk een aantal dagen bij de GGD als Sense verpleegkundige, houd me bezig met de opvoeding van onze drie zonen en val soms in bij werkzaamheden bij Uitjes en Eten. Nu de Fun Farm geopend is werk ik daar met veel plezier! Op de Fun Farm geniet ik van de enthousiaste en ontspannen werksfeer. In dit bedrijf in de klant echt koning. Mijn taken zijn vooral administratief, website gerelateerd en ondersteund m.b.t de reserveringen. Kom gezellig een keer langs!

Roy van Duin Escape Room

Roy van Duin 

Mijn naam is Roy van Duin, vanaf 2011 ben ik werkzaam bij het evenementenbureau Uitjes en Eten. Dit werk bevalt me goed en daarom ben ik met veel goede moed nu de uitdaging aangegaan om een te gekke locatie voor jong en oud te maken van de Fun Farm! Samen met Jaap kwam ik voor een mooie uitdaging te staan om de Fun Farm van begin af aan op te bouwen. Zo heb ik de Escape Rooms bedacht, uitgewerkt en ingericht. Ik zal op de Fun Farm zorgen dat alles in goed banen verloopt. Komen jullie gezellig een keer langs op de Fun Farm voor de Escape Rooms, andere leuke activiteiten of gewoon een drankje dan zal je mij waarschijnlijk tegen komen! Ik hoop jullie snel te zien op de Fun Farm!

Alex ff

Alex Vis

Mijn naam is Alex Vis. Na 4 jaar CIOS, ben ik het buitenland ingedoken om daar een aantal seizoenen te werken in de buitensport. Als docent tijdens bergbeklimmingen, canyoningen, kajakken, mountainbike, etc. ben ik vaak in aanraking gekomen met sportieve uitdagingen. Dat is waar ik van houd, uitdaging en sporten! Na meerdere jaren gewerkt te hebben in de buitensport en bij verschillende evenementen organisaties ben ik terecht gekomen bij Escape Room Fun Farm. Een onwijs gave omgeving waarin we bezig zijn iets heel moois op te zetten. Samen met mijn collega's zijn we dagelijks bezig om de meest uitdagende activiteiten en de gaafste Escape Rooms voor jullie te ontwikkelen. Houd jij wel van een beetje uitdaging? Kom mij dan eens opzoeken bij de Fun Farm in Schoorl. Hier zorgen wij voor een onvergetelijke dag voor jong en oud.

Nicola Escape Room

Nicola Fanning

Hey, ik ben Nicola Fanning en werk al een tijdje bij Uitjes en Eten, totdat Jaap Dijkstra een nieuw project aanging in Schoorl aan de Rijksweg 47 en vroeg ik zin had in een spannend en uitdagend avontuur en helpen inrichten, oprichten van toen nog te bouwen Ecape room’s in een oud boederij.

Wat een geweldige idee en een super kans om puzzels, verrassingen en andere activiteiten te bedenken. Nou en het is gelukt, en Hoe!! We zijn begin juni opgegaan met 2 geweldige maar vooral uitdagende Escaperooms. Origineel, spannend en vooral “out of the box”. Kom gauw met je vrienden, familie of collega’s en probeer binnen 60 minuten in opdracht van een miljonair zijn zoon te vinden en een geldtransactie te stoppen. Misschien zie ik je daar!!

rowan fun farm

Rowan de Vries

Ik ben Rowan de Vries en ik werk inmiddels alweer een tijd voor Uitjes en Eten. Na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen en samen met Jaap doe ik op kantoor. Een manusje van alles. Ik heb het bij Uitjes en Eten onwijs naar mijn zin en kan mijn energie en creativiteit hier goed kwijt! Nu ben ik ook 2 dagen op de Fun Farm te vinden en ben ik bezig met allerlei aspecten van het bedrijf, met als basis de kantoor zaken goed afhandelen. Het is leuk om bij het begin van een bedrijf betrokken te zijn en de groei van de Fun Farm te zien! Kom je ook een keer langs voor een van de verschillende activiteiten? Ik zie je dan misschien wel!

Rob Escape RoomRob Zuidweg

Mijn naam is Rob Zuidweg, ik kom uit een gezellig maar klein dorpje genaamd Burgerbrug. Ik volg de opleiding Sport en Bewegen op het Horizon College in Alkmaar. De opleiding bevalt me erg goed en mijn doel is om na deze opleiding verder te gaan op het HBO. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om tijd met mijn vrienden door te brengen. Verder hou ik erg van sporten, niet alleen om naar te kijken maar ook om zelf te doen! Het begeleiden van groepen op de Fun Farm bevalt me onwijs goed, het is een leuke uitdaging om overal een feestje van te maken. Het is afwissend werk, ik leer hier veel van en het sluit perfect aan bij mijn opleiding!

Roy Wever Escape Room

Roy Wever

Ik ben Roy Wever en ik woon in Warmenhuizen. 2 jaar geleden heb ik mijn opleiding als Sociaal Cultureel werker afgerond. In die tijd heb ik verschillende stages gelopen in het jongerenwerk en daardoor heb ik echt de bevestiging gekregen dat evenementen en activiteiten organiseren mijn passie is. Ik werk graag met mensen en ben een enthousiast persoon. Alles wat ik doe, doe ik met plezier! Ik kijk er erg naar uit om van de escaperoom Fun Farm, samen met de andere collega's een fantastische evenementen locatie te maken. ik heb er in iedergeval zin in, jullie ook?!

Maaike Escape RoomMaaike Ruijter

Mijn naam is Maaike Ruijter! Ik kom uit Burgerbrug maar woon voor mijn studie Sport, Management en Ondernemen doordeweeks in Amsterdam. Het werk als begeleider bij het evenementenbureau Uitjes en Eten sluit goed aan op mijn studie. De evenementenbranche vind ik erg leuk. Doordat ik zo veel plezier haal uit de uitjes ben ik ook enthousiast gemaakt voor het werken op de Fun Farm. Ik ben iemand die altijd in is voor gezelligheid en maak het graag iedereen naar zijn zin! In mijn vrije tijd beoefen ik handbal, ben ik in voor feestjes op zijn tijd en bezoek ik graag festivals en concerten!

Dirkjan Escape Room

Dirk-Jan Mosch

Ik ben Dirk-Jan Mosch en ben geboren en getogen in Warmenhuizen. Ik volg op dit moment de studie Chemie met de specialisatie in analytische chemie. Toen Roy Wever mij de vacature liet zien voor de Fun Farm heb ik geen moment getwijfeld en ben gaan solliciteren. Puzzelen en activiteiten begeleiden is iets wat me makkelijk afgaat en daarom ben ik altijd met plezier aan het werk. Het is er super gezellig en samen met jullie zullen we gaan zorgen voor een onvergetelijke dag.

The Kidnapping Room

Kidnapping Room

Helpen jullie de miljonair om zijn zoon terug te vinden?

The Cursed Pyramid Room

Cursed Piramid Room

Los het Egyptische mysterie op en onstnap binnen één uur uit de tombe!

Crazy Circus Kids Room

Crazy Circus Kids Room

Acrobatiek, clowns, hoelahoep, alles uit het echte circus in één kamer!

Survival Island Room

Survival Island Room

Probeer na een vliegtuigcrash van het onbewoonde eiland te komen!

Escape the Farm (outdoor)

Escape the Farm

Een veelzijdig outdoor ontsnappingsspel vol met puzzels en raadsels!

Voor bedrijven

Escaperoom FunFarm
Rijksweg 47
1871 PE Schoorl
072 – 727 1020
info@escaperoomfunfarm.nl

Escaperoom FunFarm

Escaperoom FunFarm
Rijksweg 47
1871 PE Schoorl
072 – 727 1020
info@escaperoomfunfarm.nl

Kun jij ontsnappen uit onze rooms?